Profilbildet til Mystical34Profilbildet til AndiiProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til geddimannProfilbildet til ElviraProfilbildet til Lica89Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til gameroslProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til AskimMannProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til LokerProfilbildet til Mindy000Profilbildet til JavhaxProfilbildet til mindwto
Profilbildet til IronheartProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til CleoProfilbildet til j18elverumProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til monique tvProfilbildet til ballderProfilbildet til agderProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til L_KProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Torolav

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje