Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til kajabiProfilbildet til AndroidProfilbildet til sjømannProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Torill1979Profilbildet til agderProfilbildet til Bimann43Profilbildet til sweettortureProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til monique tvProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Fin g30Profilbildet til maanestraale
Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til ArousalProfilbildet til afrikarProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til sluggernProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til bergen89Profilbildet til maritaProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til TempenProfilbildet til vesle 43

Kandi Cardona

@kandicardona42
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Kandi Cardona:Disse profilene har Kandi Cardona besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje