Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til ThomasassProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til MusashiProfilbildet til LadyStarProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til nord88Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til SissyShirley
Profilbildet til davidandreProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til fadedProfilbildet til yanaProfilbildet til Siba44Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til RubberkingProfilbildet til SylvesterProfilbildet til NannaProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Reina21Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til leandroProfilbildet til jarlen,østfold

Kandi Cardona

@kandicardona42
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Kandi Cardona:Disse profilene har Kandi Cardona besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje