Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til OsloG21Profilbildet til westpar76Profilbildet til poopITboyProfilbildet til Man30303Profilbildet til SherylProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til LamatryneProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til MarwinProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til ZeroProfilbildet til zethProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Hemne72
Profilbildet til sola50Profilbildet til **WanjaProfilbildet til AndyrjProfilbildet til mark04Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til h_frodeProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til BittenProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til OdinProfilbildet til westpar76Profilbildet til alfiboy51

KantarellenTerrasse

@kantarellenterr
aktiv 3 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt KantarellenTerrasse:Disse profilene har KantarellenTerrasse besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje