Profilbildet til Jan46Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til CulprateProfilbildet til bakerProfilbildet til XenaProfilbildet til DrYvilProfilbildet til BullseyeProfilbildet til NinnaProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til ani5Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til BillProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til ThomasDes
Profilbildet til BotanicalProfilbildet til SarlimeProfilbildet til ElyProfilbildet til zethProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Roger84Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til PSYllonProfilbildet til SkårnesProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til _Nordre Land_

EmoDoll Kari

@karidark
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt EmoDoll Kari:Disse profilene har EmoDoll Kari besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje