Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til NjordProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til VildeeeProfilbildet til TengilProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til shinY_Profilbildet til DjeimiProfilbildet til ScorpionProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til harepusenProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til KerstinVirgo
Profilbildet til colargolProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til SherylProfilbildet til XL KukkProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Mossing34Profilbildet til EvensProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til MortenBProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til foresterProfilbildet til ingoladProfilbildet til Trudelutt

EmoDoll Kari

@karidark
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt EmoDoll Kari:Disse profilene har EmoDoll Kari besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje