Profilbildet til InnlandetProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Geirern92Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til hotnoProfilbildet til ReidarProfilbildet til MartinosloProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til InsomniaProfilbildet til kajabiProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Gutt20sør
Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til MoaProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til RantazticProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til GoldenProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til LarsnProfilbildet til TheRose49Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til vickycdProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Tor&tina40

EmoDoll Kari

@karidark
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt EmoDoll Kari:Disse profilene har EmoDoll Kari besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje