Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til BistvgProfilbildet til AndyrjProfilbildet til poffenProfilbildet til synnyProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til mindwtoProfilbildet til TheRose49Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Fresia4Profilbildet til Mr.XProfilbildet til superteddProfilbildet til bergen89Profilbildet til stianogvicky
Profilbildet til Stine1986Profilbildet til babybooProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Oslo27Profilbildet til komigje69Profilbildet til DrulProfilbildet til joniProfilbildet til Lars80Profilbildet til godsg1Profilbildet til YongProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til BittenProfilbildet til Bimann43

EmoDoll Kari

@karidark
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt EmoDoll Kari:Disse profilene har EmoDoll Kari besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje