Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til nafaProfilbildet til LookmeProfilbildet til BiparProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Erik1337Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til krsflortProfilbildet til AsveigProfilbildet til Helene89Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til SammiProfilbildet til C.lop14Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til åsne/ikke PM takk/
Profilbildet til silverProfilbildet til SnæxProfilbildet til DorcasProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til BjoernProfilbildet til ReidarProfilbildet til KristiansenProfilbildet til carogirlProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til hotfishProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Biparoppland

EmoDoll Kari

@karidark
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt EmoDoll Kari:Disse profilene har EmoDoll Kari besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje