Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til NightdiverProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til knny88Profilbildet til MissProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til NjordProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til nada000Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til BluwProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til NordJente90Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Bortenfor Vanilje
Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til @nn@Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til KatherineProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til xantippeProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til ExosProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til AjscreamProfilbildet til elghodeProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Latex50Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Daniella40 med mann

karlaa

@karla
aktiv 7 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt karlaa:Disse profilene har karlaa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje