Profilbildet til SiljeProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til sweden boyProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til NettstedetProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til IngunnProfilbildet til engenanjaProfilbildet til pitt76Profilbildet til Victor
Profilbildet til ArielProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til freezinProfilbildet til bad666boyProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til oslokosProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Angel84Profilbildet til MeeowProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til dp72

karlaa

@karla
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt karlaa:Disse profilene har karlaa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje