Profilbildet til ArielProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Telemann88Profilbildet til sølProfilbildet til toro60Profilbildet til BrumProfilbildet til KaisaProfilbildet til SussProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til MM77Profilbildet til StianProfilbildet til latino123Profilbildet til BjornchProfilbildet til Trh1980Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til uzi69
Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Niko9Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til pia1975Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til @nn@Profilbildet til KWGProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til bergen89Profilbildet til uzi69Profilbildet til TuttaProfilbildet til westpar76Profilbildet til C.lop14Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til WhiteTiger

karlaa

@karla
aktiv 3 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt karlaa:Disse profilene har karlaa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje