Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Angel84Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Niko9Profilbildet til dewill77Profilbildet til NjordProfilbildet til BergenoProfilbildet til akane21Profilbildet til JosepProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til ElviraProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til vesle 43
Profilbildet til gameroslProfilbildet til AmpriProfilbildet til MartinosloProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til snirlenProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til OsloG21Profilbildet til toro60Profilbildet til BotanicalProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til buskerudProfilbildet til førdeparetProfilbildet til orro75Profilbildet til foresterProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Nanna

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje