Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til TordenspydProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Tobben28Profilbildet til IngegardProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til bakerProfilbildet til LissaProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til cruisefrøkna
Profilbildet til toro60Profilbildet til nelg90Profilbildet til sexworker202Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til DorcasProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til XenaProfilbildet til Huldra89Profilbildet til buskerudProfilbildet til MedusaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til PhenrikProfilbildet til apeeassProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Martinoslo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje