Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til chipProfilbildet til Tara84Profilbildet til KvinnenProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til orro75Profilbildet til Lill17Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til lalaparProfilbildet til XL KukkProfilbildet til søker sexProfilbildet til Niko9Profilbildet til Dotto81Profilbildet til swedman
Profilbildet til MikeProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til KristiansenProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til ZizouProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til vickycdProfilbildet til Tobben28Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til testomanProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til BecksProfilbildet til ArousalProfilbildet til modoulaminjammeh

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje