Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til NjordProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til DonGrisProfilbildet til BotanicalProfilbildet til StrazoProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Klar 79Profilbildet til dewill77Profilbildet til PussiProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Loker
Profilbildet til sweettortureProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Jan46Profilbildet til AvalonProfilbildet til ToyenProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til LatexleahProfilbildet til AlekProfilbildet til Handyman31Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til ShineProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Kas=)Profilbildet til LadyStar
  • 4 måneder, 3 uker siden

    karlaa

    karlaa la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 4 måneder, 3 uker siden

    legge meg, for vennskap

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje