Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til KvinnenProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til ManimalProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til love one anotherProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til TabbeProfilbildet til Kas=)Profilbildet til YouwishProfilbildet til RockDudeProfilbildet til ballder
Profilbildet til shaftyProfilbildet til Siba44Profilbildet til SadominatorProfilbildet til førdeparetProfilbildet til BotanicalProfilbildet til orro75Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Stine1986Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Modesty56Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Kinkymaster
  • 7 måneder, 3 uker siden

    karlaa

    karlaa la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 7 måneder, 3 uker siden

    legge meg, for vennskap

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje