Profilbildet til AskimMannProfilbildet til testomanProfilbildet til pytagorasProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Niko9Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til ZeroProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til SammiProfilbildet til englevingerProfilbildet til blaithinProfilbildet til Hulder1Profilbildet til Savannah2581
Profilbildet til AlesioProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til petzlProfilbildet til charlotee23Profilbildet til .LisetvProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til HardRockProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til KiwienProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Difference___
  • 1 måned, 3 uker siden

    karlaa

    karlaa la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 1 måned, 3 uker siden

    legge meg, for vennskap

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje