Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til MM77Profilbildet til TheRose49Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til johnrunProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til apeeassProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til freaky2Profilbildet til TheMissProfilbildet til carogirlProfilbildet til sisunorProfilbildet til Erlend:)
Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til bwillyProfilbildet til Tony21Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til XenaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til miss76Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til par_30Profilbildet til Lica89Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til blaithinProfilbildet til westpar76Profilbildet til PhenrikProfilbildet til Ronn

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje