Profilbildet til mrtoreProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Haakon92Profilbildet til davidandreProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til CulprateProfilbildet til carogirlProfilbildet til FinelineProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til LeticiaProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til ingoladProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til mrroyal
Profilbildet til par_30Profilbildet til MannValdresProfilbildet til TheMissProfilbildet til westpar76Profilbildet til Oslo27Profilbildet til SuzProfilbildet til Par på camProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Alexander44Profilbildet til TorolavProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til KospieProfilbildet til KjellarProfilbildet til Rogermads

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje