Profilbildet til Tobben28Profilbildet til PhenrikProfilbildet til 2KosProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Slappen72Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til uzi69Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til MissProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til TuttaProfilbildet til HardRockProfilbildet til Ayakachan
Profilbildet til Osl38Profilbildet til ingoladProfilbildet til KristiansenProfilbildet til SvetikProfilbildet til KimmernProfilbildet til ZaxProfilbildet til akane21Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til uzi69Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til MannValdresProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Hemne72

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje