Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til vårkåtProfilbildet til fadedProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til KosMusProfilbildet til LåtteProfilbildet til pytagorasProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Natasha93Profilbildet til InsomniaProfilbildet til johnrunProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til sweden boy
Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til westpar76Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til nord88Profilbildet til knutbrgProfilbildet til xtrProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Niko9Profilbildet til bamsefarProfilbildet til godsg1Profilbildet til DavinciProfilbildet til StaaleProfilbildet til freezinProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til vanosm52

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje