Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til CleoProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til latino123Profilbildet til L_KProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til bergen89Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til Roger84Profilbildet til Par på camProfilbildet til RosjerProfilbildet til PhenrikProfilbildet til jens41Profilbildet til julie
Profilbildet til OsloG21Profilbildet til vesle 43Profilbildet til Niko9Profilbildet til beitoProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til TheReaderProfilbildet til KogKProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til jente2011Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Nic94Profilbildet til nord88Profilbildet til Oslo27Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til henrkjar

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje