Profilbildet til JupiterProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Torill1979Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Leto78Profilbildet til snirlenProfilbildet til Skeva91Profilbildet til engenanjaProfilbildet til jan50Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Snæx
Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Sonny55Profilbildet til bakerProfilbildet til TheRose49Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Singel49Profilbildet til StaaleProfilbildet til Joachim*Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til geddimannProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til knutbrgProfilbildet til HighEndSub

Kas=)

@kas87
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kas=):Disse profilene har Kas=) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje