Profilbildet til Mindy000Profilbildet til SuzProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til joniProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Handyman40Profilbildet til kajabiProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Vfold50M
Profilbildet til superteddProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Cd28Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til OralProfilbildet til golfbearProfilbildet til cat68Profilbildet til LauVauProfilbildet til MarwinProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til SvetikProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til someboyProfilbildet til GeiriProfilbildet til Sako

Kas=)

@kas87
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kas=):Disse profilene har Kas=) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje