Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til yanaProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til nattroseProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til toro60Profilbildet til Tobben28Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til AinaCdProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Culprate
Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til ElleseusProfilbildet til StianProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til burndocProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til MizzyProfilbildet til coolchic101Profilbildet til angelica96Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til JosepProfilbildet til HazeProfilbildet til agderProfilbildet til love one anotherProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til bad666boy

Kas=)

@kas87
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kas=):Disse profilene har Kas=) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje