Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til bergen89Profilbildet til UerfarenProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til AvalonProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til lalaparProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til RonnProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til kjelli77
Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til DodraugenProfilbildet til vickycdProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Anne72Profilbildet til ElyProfilbildet til synnyProfilbildet til StavangerProfilbildet til NordlandProfilbildet til beitoProfilbildet til sexypar85Profilbildet til *Punky*Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Lica89

Kas=)

@kas87
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Kas=):Disse profilene har Kas=) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje