Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til CleoProfilbildet til jens41Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til ole322Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til virtuveProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til BecksProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til TommybProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Mjau Lhmr
Profilbildet til uzi69Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Lez 40Profilbildet til vekten75Profilbildet til GoldenProfilbildet til virtuveProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til JaNuSProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til petrus1956Profilbildet til RixnProfilbildet til knny88

Kas=)

@kas87
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kas=):Disse profilene har Kas=) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje