Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til ShineProfilbildet til ManimalProfilbildet til foresterProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til ZizouProfilbildet til simonaProfilbildet til LangbeinProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til SammiProfilbildet til AyakachanProfilbildet til love one anotherProfilbildet til pierceddickProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Jupiter
Profilbildet til Joey77Profilbildet til Anne72Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til yanaProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Difference___Profilbildet til ellenProfilbildet til Lica89Profilbildet til ArconadaProfilbildet til zailoProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til superteddProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Bill

Kate W

@katew
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kate W:Disse profilene har Kate W besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje