Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til KaisaProfilbildet til bakerProfilbildet til jeanettekProfilbildet til cat68Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Huldra89Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til FinelineProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Handyman40Profilbildet til orphansProfilbildet til h_frodeProfilbildet til BjornchProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til KWG
Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til LamatryneProfilbildet til golfbearProfilbildet til bwillyProfilbildet til NettstedetProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til MartinosloProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til pvcloveProfilbildet til NallexyProfilbildet til Flekka18

Kate W

@katew
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kate W:Disse profilene har Kate W besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje