Profilbildet til Kate WProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til AlexanderProfilbildet til hotnoProfilbildet til agderProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til foresterProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til MidasProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Cato1977Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til TearyProfilbildet til Natasha93
Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til BluwProfilbildet til bad666boyProfilbildet til CharlesProfilbildet til Mass SageProfilbildet til nord88Profilbildet til SuzProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til nafaProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til ShjalomProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til MrbigProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Moonlight Shadow

Kate W

@katew
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kate W:Disse profilene har Kate W besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje