Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til JontassProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til sjømannProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Tine cdProfilbildet til latino123Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til henrkjarProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til bad666boy
Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til runAProfilbildet til MehtevasProfilbildet til GoldenProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til superteddProfilbildet til TengilProfilbildet til AvalonProfilbildet til JavhaxProfilbildet til just myselfProfilbildet til DrYvilProfilbildet til simonaProfilbildet til CdrypaProfilbildet til NannaProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til HardRock

Kate W

@katew
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kate W:Disse profilene har Kate W besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje