Profilbildet til JiJiProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til TuttaProfilbildet til BjoernProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Klar 79Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til Haakon92Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Siba44Profilbildet til TheMissProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til JimBoden
Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til shinY_Profilbildet til Solros72Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til ArconadaProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Andersen89Profilbildet til ArielProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Handyman40Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til tr.h,photvdo

Kate W

@katew
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kate W:Disse profilene har Kate W besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje