Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Difference___Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til dia***Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til DrulProfilbildet til love one anotherProfilbildet til jannis25Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til ellenProfilbildet til MusashiProfilbildet til Handyman40Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Par i Aust Agder
Profilbildet til buskerudProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til gameroslProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til talkmanProfilbildet til petrus1956Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til two-playfulProfilbildet til FinelineProfilbildet til Helene89Profilbildet til TengilProfilbildet til pitt76Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til staken jacsen

Kate W

@katew
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kate W:Disse profilene har Kate W besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje