Profilbildet til TorolavProfilbildet til godsg1Profilbildet til AlexsProfilbildet til dp72Profilbildet til petrus1956Profilbildet til NannaProfilbildet til veilchenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til knny88Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til zethProfilbildet til SkårnesProfilbildet til LilleKee
Profilbildet til nattroseProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til AzathothProfilbildet til IngunnProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til godsg1Profilbildet til nafaProfilbildet til TigerProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til gameroslProfilbildet til CharlesProfilbildet til AlekProfilbildet til bwillyProfilbildet til SarlimeProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til lovebbw

Katherine

@katherine23
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Katherine:Disse profilene har Katherine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje