Profilbildet til NjordProfilbildet til love one anotherProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til SamehadaProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til ElinesProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til JM28Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til AndiiProfilbildet til CalaDorProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Charles
Profilbildet til MolliProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til KjellarProfilbildet til AlesioProfilbildet til TheRose49Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til SussProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til halloisProfilbildet til DjeimiProfilbildet til SigvegalProfilbildet til DetteErMeg

Katherine

@katherine23
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Katherine:Disse profilene har Katherine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje