Profilbildet til KennethR88Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Buffy93Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til SKubrickProfilbildet til NataProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til ChivasProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til j18elverumProfilbildet til søker sexProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til testomanProfilbildet til JaNuSProfilbildet til OppeiNord
Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Roger84Profilbildet til IngegardProfilbildet til LåtteProfilbildet til VigdisProfilbildet til AsveigProfilbildet til synnyProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Natasha93Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til CharlesProfilbildet til CindyCDProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til ingolad

Katherine

@katherine23
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Katherine:Disse profilene har Katherine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje