Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til leandroProfilbildet til IrenProfilbildet til AyakachanProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Per SProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til solaProfilbildet til mark04Profilbildet til BullseyeProfilbildet til norseman9Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Fin g30Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Travelingguy
Profilbildet til -MissV-Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til SuzProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til MatteStProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til nada000Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til AlexanderProfilbildet til HommeProfilbildet til TengilProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes

Katherine

@katherine23
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Katherine:Disse profilene har Katherine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje