Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til SussProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til AzathothProfilbildet til snirlenProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til miss76Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til NyssaProfilbildet til Golden Brown Oslo
Profilbildet til AlekProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til petzlProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til golfbearProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til AngelManProfilbildet til Cato1977Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til MelekProfilbildet til 33

Katherine

@katherine23
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Katherine:Disse profilene har Katherine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje