Profilbildet til CdrypaProfilbildet til EscobarProfilbildet til MoaProfilbildet til godheksaProfilbildet til kmfantProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til XenaProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Thea92Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til SarlimeProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til ElinesProfilbildet til halloisProfilbildet til spruks
Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til -MissV-Profilbildet til PSYllonProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til englevingerProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Tobben28Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til ManimalProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til røyskattaProfilbildet til 2KosProfilbildet til Lill17Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til niceboy1986

Katherine

@katherine23
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Katherine:Disse profilene har Katherine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje