Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Angel4uProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Linda_25Profilbildet til BotanicalProfilbildet til LeticiaProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til DorcasProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til jonas93Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til GeiriProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til shinY_Profilbildet til .transe oslo 47
Profilbildet til slaviProfilbildet til afrikarProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til TabbeProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til ToremannProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til carogirlProfilbildet til CleoProfilbildet til No StringsProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Badboy

Katherine

@katherine23
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Katherine:Disse profilene har Katherine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje