Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til bwillyProfilbildet til GiggSProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Niko9Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til runAProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til ErogenProfilbildet til gamerosl
Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Hilde79Profilbildet til poopITboyProfilbildet til ani5Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til maler.nProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til Handyman31Profilbildet til freaky2Profilbildet til Angel4uProfilbildet til SKubrickProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Goodgirl-GoneBAD

Katherine

@katherine23
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Katherine:Disse profilene har Katherine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje