Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til TabbeProfilbildet til regntøymannProfilbildet til petrus1956Profilbildet til MissyMooProfilbildet til MidasProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til ArousalProfilbildet til BittenProfilbildet til MM77Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Oral
Profilbildet til Latex50Profilbildet til leandroProfilbildet til LissaProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til lekenergodProfilbildet til vesle 43Profilbildet til AskimMannProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til nina1992Profilbildet til TheRose49Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til SjtProfilbildet til TengilProfilbildet til AsveigProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til puppemarianne

Katinka29

@katinka29
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Katinka29:Disse profilene har Katinka29 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje