Profilbildet til IngunnProfilbildet til latexthingProfilbildet til jarlemannProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til jan50Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til OdinProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til harepusenProfilbildet til AlexsProfilbildet til dp72Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Josep
Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til dp72Profilbildet til angelica96Profilbildet til ole322Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til ElinesProfilbildet til MM77Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til ToyenProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til slaviProfilbildet til DorransProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til CharlieBoy

Katinka29

@katinka29
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Katinka29:Disse profilene har Katinka29 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje