Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til 33Profilbildet til colargolProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til two-playfulProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til sexypar85Profilbildet til Latex44Profilbildet til NowheremanProfilbildet til krsflortProfilbildet til SoffiProfilbildet til GoldenProfilbildet til LadysmanProfilbildet til MissM
Profilbildet til Cd28Profilbildet til claireProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til InsomniaProfilbildet til sisunorProfilbildet til Osl38Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Jan46Profilbildet til jenandProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til MehtevasProfilbildet til kjelli77Profilbildet til XL Kukk

Katinka29

@katinka29
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Katinka29:Disse profilene har Katinka29 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje