Profilbildet til bby123Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til davidandreProfilbildet til jenandProfilbildet til PussiProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Difference___Profilbildet til two-playfulProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til -bg-xxx-
Profilbildet til jens41Profilbildet til virtuveProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til pvcloveProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til RockDudeProfilbildet til SwededarterProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til ole322Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til OsloG21Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til @nn@

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje