Profilbildet til chipProfilbildet til Haakon92Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Lars80Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til VictorProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Trappani89Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til NightdiverProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til TonyMontana
Profilbildet til Tony21Profilbildet til bad666boyProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Klara31Profilbildet til ChrisCProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til jens41Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til dia***Profilbildet til talkmanProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til JiJiProfilbildet til BabyWProfilbildet til L_KProfilbildet til Ronn
  • 3 måneder, 2 uker siden

    Katinka29

    Katinka29 ble et registrert medlem 3 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje