Profilbildet til LokerProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til ExosProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til solaProfilbildet til HebroProfilbildet til YongProfilbildet til davidandreProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til troendern93Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til SuzProfilbildet til h_frodeProfilbildet til SnæxProfilbildet til Stvg.mann_89
Profilbildet til LærerenProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til BotanicalProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til milana36Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til AndroidProfilbildet til Androx0Profilbildet til slaviProfilbildet til KvinnenProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til maritaProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til hasifa wahib

røyskatta

@katta
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt røyskatta:Disse profilene har røyskatta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje