Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Difference___Profilbildet til SuzProfilbildet til YouwishProfilbildet til JosepProfilbildet til Tyber30Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til søker sexProfilbildet til LeticiaProfilbildet til VictorProfilbildet til AlexsProfilbildet til Stine1986Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Sir John
Profilbildet til guttenProfilbildet til colargolProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Siba44Profilbildet til KosMusProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til MusashiProfilbildet til joniProfilbildet til trisvikProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til DonGrisProfilbildet til kjelli77Profilbildet til badboy1986Profilbildet til faith

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje