Profilbildet til Mossing34Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Reisende40Profilbildet til xtrProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Sublime81Profilbildet til HebroProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til bunnyProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til sisunorProfilbildet til dewill77Profilbildet til Andrea90
Profilbildet til NordlandProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til BluwProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til skurk3Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til PSYllonProfilbildet til vårkåtProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til henrkjarProfilbildet til losamantesProfilbildet til HommeProfilbildet til tr.h,photvdo

røyskatta

@katta
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt røyskatta:Disse profilene har røyskatta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje