Profilbildet til RonnProfilbildet til ZeroProfilbildet til Nic94Profilbildet til northkickProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Cato1977Profilbildet til ElleseusProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til BergenoProfilbildet til ErogenProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Haakon92Profilbildet til ballderProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til charlotee23
Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til ingoladProfilbildet til zethProfilbildet til Erik1337Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til AndroidProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Stine1986Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til KjellarProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til mann oslProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til chipProfilbildet til Nå

røyskatta

@katta
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt røyskatta:Disse profilene har røyskatta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje