Profilbildet til ingoladProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til mindwtoProfilbildet til TommybProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til faded
Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til ingoladProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til fadedProfilbildet til TommybProfilbildet til mindwtoProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Mr BMW

røyskatta

@katta
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt røyskatta:Disse profilene har røyskatta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje