Profilbildet til mindwtoProfilbildet til ingoladProfilbildet til fadedProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til TommybProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til oslobiffen
Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til ingoladProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til TommybProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til mindwtoProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til faded

røyskatta

@katta
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt røyskatta:Disse profilene har røyskatta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje