Profilbildet til TommybProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til fadedProfilbildet til ingoladProfilbildet til sydvest m48
Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til ingoladProfilbildet til mindwtoProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til TommybProfilbildet til fadedProfilbildet til Mr BMW

røyskatta

@katta
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt røyskatta:Disse profilene har røyskatta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje