Profilbildet til SvantepriProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Klara31Profilbildet til ArielProfilbildet til mann oslProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til brollProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til MortenBProfilbildet til Crazy92Profilbildet til InsomniaProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til ingwardo82
Profilbildet til MrVoldProfilbildet til NåProfilbildet til OralProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til xtrProfilbildet til Torill1979Profilbildet til spruksProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til DavinciProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til kennedy85

røyskatta

@katta
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt røyskatta:Disse profilene har røyskatta besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje