Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til angelica96Profilbildet til @nn@Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Crazy92Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til ElyProfilbildet til petzlProfilbildet til Handyman40Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til GiggSProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Kvasten
Profilbildet til ballderProfilbildet til XenaProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til 59modellProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til FinelineProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til buskerudProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til ErogenProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til CharlesProfilbildet til NowheremanProfilbildet til geddimannProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Nettstedet

røyskatta

@katta
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt røyskatta:Disse profilene har røyskatta besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 32 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje