Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til MaykieProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til TommybProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til AlexsProfilbildet til På_søkProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Isabella10Profilbildet til freezinProfilbildet til JustinProfilbildet til Nallexy
Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til LissaProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til nada000Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til testomanProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til ole322Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til jonas93Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)

bbck oslo

@keenky
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt bbck oslo:Disse profilene har bbck oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje