Profilbildet til nord88Profilbildet til KennethR88Profilbildet til XjanneProfilbildet til Leto78Profilbildet til testomanProfilbildet til kmfantProfilbildet til godheksaProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til xantippeProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til ManimalProfilbildet til RosjerProfilbildet til KiwienProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til chip
Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til mann oslProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til andy1988Profilbildet til par_30Profilbildet til LamatryneProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til KarinagayProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til godheksaProfilbildet til Bergen1987

bbck oslo

@keenky
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt bbck oslo:Disse profilene har bbck oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje