Profilbildet til hank95Profilbildet til guttenProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til AnetteleProfilbildet til bwillyProfilbildet til halloisProfilbildet til monique tvProfilbildet til DodraugenProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til OralProfilbildet til par_30Profilbildet til ShjalomProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Asveig
Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til KongenProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til claireProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til vekten75Profilbildet til ReidarProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til DjeimiProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Niko9Profilbildet til Geirern92Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Ellensoeker

bbck oslo

@keenky
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt bbck oslo:Disse profilene har bbck oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje