Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Angel4uProfilbildet til XjanneProfilbildet til LokerProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til JosepProfilbildet til SvantepriProfilbildet til losamantesProfilbildet til TheReaderProfilbildet til RuienProfilbildet til NataProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til El DiabloProfilbildet til 22x15ostfold86
Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til SigvegalProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til love one anotherProfilbildet til TabbeProfilbildet til Handyman31Profilbildet til KjellarProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til DorransProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til CharlesProfilbildet til Joey77

bbck oslo

@keenky
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt bbck oslo:Disse profilene har bbck oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje