Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til line tvProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til m52aProfilbildet til Oslo27Profilbildet til NannaProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til petzlProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til jan50Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til sydvest m48
Profilbildet til Passivg19Profilbildet til Lill17Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til OralProfilbildet til Osl38Profilbildet til vickycdProfilbildet til ak00nProfilbildet til line tvProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til KWGProfilbildet til just myselfProfilbildet til carmellaProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til zailo

bbck oslo

@keenky
aktiv 1 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt bbck oslo:Disse profilene har bbck oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje