Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til No StringsProfilbildet til BjoernProfilbildet til synnyProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til JosepProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Latex50Profilbildet til Par på camProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til sølProfilbildet til SnæxProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Ruien
Profilbildet til JosepProfilbildet til kajabiProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til TearyProfilbildet til bbck osloProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til henrkjarProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Lica89Profilbildet til Haakon92Profilbildet til fadedProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til *Punky*

bbck oslo

@keenky
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt bbck oslo:Disse profilene har bbck oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje