Profilbildet til zethProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til westpar76Profilbildet til RuienProfilbildet til Singel49Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til GoldenProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til j18elverumProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til SnæxProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Isabella10
Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til RixnProfilbildet til StavangerProfilbildet til virtuveProfilbildet til bait69Profilbildet til NåProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til SupermannProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til YouwishProfilbildet til freaky2Profilbildet til StaaleProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til SpindelProfilbildet til ÅsaneG20

bbck oslo

@keenky
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt bbck oslo:Disse profilene har bbck oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje