Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Slave g23Profilbildet til julieProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til MissProfilbildet til talkmanProfilbildet til Kalle2Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Hemne72Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til LatexleahProfilbildet til MellaKristin
Profilbildet til DrYvilProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til kennedy85Profilbildet til dia***Profilbildet til KjellarProfilbildet til komigje69Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til LangbeinProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til geddimannProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Geirern92Profilbildet til UngOgDeilig

Kelvinboy25

@kelvinboy25
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Kelvinboy25:Disse profilene har Kelvinboy25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje