Profilbildet til ScorpionProfilbildet til LeticiaProfilbildet til CalaDorProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til ChivasProfilbildet til Trappani89Profilbildet til sweden boyProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til TabbeProfilbildet til SadominatorProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til MortenB
Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til PhenrikProfilbildet til BergenoProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Stine1986Profilbildet til AndiiProfilbildet til ManimalProfilbildet til KiwienProfilbildet til EscobarProfilbildet til sølProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til ZizouProfilbildet til nordicsound
  • 1 måned, 4 uker siden

    Kelvinboy25

    Kelvinboy25 la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 1 måned, 4 uker siden

    Jeg leter etter en diskret dame som min knullevenn. Du må være diskret.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje