Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Mr.XProfilbildet til LululuuProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til SpindelProfilbildet til vårkåtProfilbildet til AfroManProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til El DiabloProfilbildet til guttenProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til karlaaProfilbildet til ballderProfilbildet til silverProfilbildet til Travelingguy
Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til foresterProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til BergenoProfilbildet til charlotee23Profilbildet til synnyProfilbildet til regntøymannProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Anne72Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til fridafridaProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til vårkåt

Kempes

@kempes
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kempes:Disse profilene har Kempes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje