Profilbildet til zailoProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til davidandreProfilbildet til DjeimiProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Skeva91Profilbildet til badboy1986Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til SwededarterProfilbildet til coolchic101Profilbildet til par_30Profilbildet til frekkis71Profilbildet til Fin g30Profilbildet til orro75Profilbildet til cat68
Profilbildet til mann oslProfilbildet til IronheartProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til HebroProfilbildet til HexaProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til hotnoProfilbildet til Tony21Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Helene89Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til Siba44Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til kjelli77

Kempes

@kempes
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Kempes:Disse profilene har Kempes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje