Profilbildet til AlekProfilbildet til JM28Profilbildet til GiggSProfilbildet til XL KukkProfilbildet til MartinosloProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til par_30Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til LizzyProfilbildet til smoker;)Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til JavhaxProfilbildet til MoaProfilbildet til Golden
Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til yanaProfilbildet til BrumProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Hilde79Profilbildet til GiggSProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til På_søkProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til foresterProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til badbombadilly

Kempes

@kempes
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Kempes:Disse profilene har Kempes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje