Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til CindyCDProfilbildet til kinky667Profilbildet til julieProfilbildet til 2KosProfilbildet til bunnyProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til krsflortProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til agderProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til LåtteProfilbildet til TrhMann1973
Profilbildet til ak00nProfilbildet til RuienProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Skeva91Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til stor pungProfilbildet til Huldra89Profilbildet til NeonProfilbildet til AlekProfilbildet til beitoProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Biparoppland

Kempes

@kempes
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kempes:Disse profilene har Kempes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje