Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til godsg1Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til monique tvProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til LatexmannProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Fresia4Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til UmbrEllaElly
Profilbildet til NjordProfilbildet til TeonilleProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til ChivasProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til yanaProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til SKubrickProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til runA

Kempes

@kempes
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Kempes:Disse profilene har Kempes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje