Profilbildet til InnlandetProfilbildet til buskerudProfilbildet til .LisetvProfilbildet til runAProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Mossing34Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til LadysmanProfilbildet til ani5Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til TommybProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Torill1979Profilbildet til Niko9Profilbildet til Zuurie2
Profilbildet til JaNuSProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Hilde79Profilbildet til westpar76Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til På_søkProfilbildet til Sonny55Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Thea92Profilbildet til BluwProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Stine1986Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til .Lisetv

Kempes

@kempes
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kempes:Disse profilene har Kempes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje