Profilbildet til SupermannProfilbildet til SkårnesProfilbildet til HexaProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Fresia4Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til pitt76Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til love one another
Profilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til Haakon92Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til mrtoreProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Hulder1Profilbildet til fadedProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til JupiterProfilbildet til Skorpionen

Kempes

@kempes
aktiv 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kempes:Disse profilene har Kempes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje