Profilbildet til orro75Profilbildet til .LisetvProfilbildet til TheRose49Profilbildet til poopITboyProfilbildet til jente2011Profilbildet til JaNuSProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til LamatryneProfilbildet til SakoProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til AinaCd
Profilbildet til KristiansenProfilbildet til fintparProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til ThomasassProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til godheksaProfilbildet til IntrMannProfilbildet til SussProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til BiparProfilbildet til knny88Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Linda_25

Kempes

@kempes
aktiv 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kempes:Disse profilene har Kempes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje