Profilbildet til SadominatorProfilbildet til fintparProfilbildet til pia1975Profilbildet til Stine1986Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til LizzyProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til SvantepriProfilbildet til RosjerProfilbildet til OralProfilbildet til nada000
Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Klar 79Profilbildet til talkmanProfilbildet til Andersen89Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til sexworker202Profilbildet til latexthingProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til mrroyalProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Kate WProfilbildet til pierceddickProfilbildet til petrus1956Profilbildet til sandnes-par

Kempes

@kempes
aktiv 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kempes:Disse profilene har Kempes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje