Profilbildet til Kalle2Profilbildet til GiggSProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til DrulProfilbildet til henrkjarProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Fresia4Profilbildet til BergenoProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til shado33Profilbildet til StrazoProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til xdresser
Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til 2KosProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Andersen89Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til TuttaProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Telemann88Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til AlexsProfilbildet til førdeparet

Kempes

@kempes
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kempes:Disse profilene har Kempes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje