Profilbildet til Osl38Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til RosjerProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til m52aProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Kalle2Profilbildet til englevingerProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til XjanneProfilbildet til FrkThea
Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Helene89Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til ShineProfilbildet til OdinProfilbildet til yanaProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til julieProfilbildet til Thea92Profilbildet til akane21Profilbildet til 59modellProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Kate W

kennedy85

@kennedy85
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt kennedy85:Disse profilene har kennedy85 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje