Profilbildet til Siba44Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til nord88Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til pierceddickProfilbildet til SakoProfilbildet til bakerProfilbildet til SKubrickProfilbildet til TempenProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til engenanjaProfilbildet til henrkjarProfilbildet til OpplandsPar
Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til talkmanProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til BjoernProfilbildet til coolchic101Profilbildet til shinY_Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til C.lop14Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Reisende40Profilbildet til EvensProfilbildet til oslo-mann

kennedy85

@kennedy85
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt kennedy85:Disse profilene har kennedy85 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje