Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til JupiterProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til hank95Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til shaftyProfilbildet til jens41Profilbildet til NordlandProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til MarwinProfilbildet til EspenProfilbildet til JiJiProfilbildet til BergenoProfilbildet til NathalieJanne
Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til RuienProfilbildet til Per SProfilbildet til RixnProfilbildet til VildeeeProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til LeneaProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til carogirlProfilbildet til MeeowProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til stuve92Profilbildet til knutbrg

kennedy85

@kennedy85
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt kennedy85:Disse profilene har kennedy85 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje