Profilbildet til Lill17Profilbildet til lalaparProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Slappen72Profilbildet til TigerProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til **WanjaProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Nic94Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til ZeroProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Fineline
Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til spruksProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til freaky2Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til NowheremanProfilbildet til guttenProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til SnæxProfilbildet til Anne72Profilbildet til hank95Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Skorpionen

kennedy85

@kennedy85
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt kennedy85:Disse profilene har kennedy85 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje