Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til NightdiverProfilbildet til DavinciProfilbildet til Jan46Profilbildet til BittenProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Handyman40Profilbildet til KWGProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til jens41Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til kennethProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Sneaky29
Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til SadominatorProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til KimmernProfilbildet til Handyman40Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Stine1986Profilbildet til MikeProfilbildet til JM28Profilbildet til karlaaProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til StaaleProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Lill17

kennedy85

@kennedy85
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt kennedy85:Disse profilene har kennedy85 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje