Profilbildet til HazeProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Joachim*Profilbildet til LeticiaProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til AngelManProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til sverre89Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til love one anotherProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til JupiterProfilbildet til Ramp78
Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Stine1986Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til AyakachanProfilbildet til knny88Profilbildet til AlexanderProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til InnlandetProfilbildet til faithProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til sweden boy

kenneth

@kenneth
aktiv 4 måneder, 2 uker siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje