Profilbildet til XjanneProfilbildet til staalmannenProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til buskerudProfilbildet til uzi69Profilbildet til ShjalomProfilbildet til LatexmannProfilbildet til SuzProfilbildet til TommybProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Osl38Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til MM77
Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til colargolProfilbildet til sweettortureProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Cato1977Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Donatello21Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til lalaparProfilbildet til poffenProfilbildet til Thea92Profilbildet til veilchenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Singel49Profilbildet til ChristineCD36Oslo

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 7 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje