Profilbildet til Julie00Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til StavangerProfilbildet til claireProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til GhroltProfilbildet til northkickProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til HardRockProfilbildet til hgsd1Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Nettstedet
Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Telemann88Profilbildet til superteddProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til LarsnProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Roger84Profilbildet til MissProfilbildet til hank95Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til JærguttenProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til toro60

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 2 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje