Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til SuzProfilbildet til LangbeinProfilbildet til VictorProfilbildet til just myselfProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til dp72Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til RomeoProfilbildet til frekkis71Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Modesty56Profilbildet til BotanicalProfilbildet til shaftyProfilbildet til urokraakeProfilbildet til ChristineTranse
Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til KaisaProfilbildet til mizzyProfilbildet til LåtteProfilbildet til LamatryneProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til pompelProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Niko9Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til SylvesterProfilbildet til FinelineProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)

kenneth

@kenneth
aktiv 7 måneder, 2 uker siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje