Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til HazeProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til KarinagayProfilbildet til wille455Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til ElinesProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til RosjerProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til moss73Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ShineProfilbildet til sola
Profilbildet til bergen89Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til SakoProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til BullseyeProfilbildet til leandroProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til OpplandsPar

kenneth

@kenneth
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje