Profilbildet til LåtteProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til NataProfilbildet til colargolProfilbildet til Sonny55Profilbildet til NettstedetProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til nafaProfilbildet til StrazoProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til ExodiaProfilbildet til dp72Profilbildet til JiJiProfilbildet til Bjoern
Profilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til TigerProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Difference___Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til Joachim*Profilbildet til ErogenProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Kalle2Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til bergen89Profilbildet til Rosjer

kenneth

@kenneth
aktiv 5 måneder, 2 uker siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje