Profilbildet til shivaProfilbildet til IntrMannProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til MolliProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Just4youProfilbildet til miss76Profilbildet til maler.nProfilbildet til slaviProfilbildet til MissyMooProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Cleo
Profilbildet til nina1992Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til nord88Profilbildet til ManimalProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til xtrProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til KristiansenProfilbildet til pvcloveProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Nikki-love23

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje