Profilbildet til monique tvProfilbildet til sexworker202Profilbildet til BrumProfilbildet til hawe35Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til AvalonProfilbildet til skurk3Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Thea92Profilbildet til RememBr83Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Tutta
Profilbildet til KatherineProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Mindy000Profilbildet til foresterProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til fridafridaProfilbildet til SportoguyProfilbildet til colargolProfilbildet til nelg90Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til BjornchProfilbildet til dogbayProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til vanosm52Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til DrømmeMann

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 10 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje