Profilbildet til johnrunProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til sisunorProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til geddimannProfilbildet til IronheartProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Reina21Profilbildet til Natasha93Profilbildet til kastrdProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Travelingguy
Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Siba44Profilbildet til MarwinProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til urokraakeProfilbildet til poffenProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til MrVoldProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til HexaProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Crazy92Profilbildet til sisunorProfilbildet til stuve92

kenneth

@kenneth
aktiv 10 måneder, 3 uker siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje