Profilbildet til afrikarProfilbildet til regntøymannProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Joey77Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til EvensProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til TheMissProfilbildet til BullseyeProfilbildet til søker sexProfilbildet til englevingerProfilbildet til GiggSProfilbildet til ZizouProfilbildet til losamantes
Profilbildet til LatexleahProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til moss73Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til silverProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Telemann88Profilbildet til freaky2Profilbildet til MariusProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til TengilProfilbildet til På_søkProfilbildet til Kinkymaster

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 5 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje