Profilbildet til DrulProfilbildet til MedusaProfilbildet til miss76Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til LokerProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til BullseyeProfilbildet til SwededarterProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til DjeimiProfilbildet til SpindelProfilbildet til Merethe21Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til GiggS
Profilbildet til petrus1956Profilbildet til DrulProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Anne72Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til orphansProfilbildet til MelekProfilbildet til YouwishProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til TheReaderProfilbildet til LamatryneProfilbildet til ZizouProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til LadysmanProfilbildet til BDSM-Vesterålen

kenneth

@kenneth
aktiv 8 måneder, 2 uker siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje