Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til trond`enProfilbildet til temptationProfilbildet til KaisaProfilbildet til Singel49Profilbildet til Mossing34Profilbildet til .tvliseProfilbildet til bergenm30Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til shaftyProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til SammiProfilbildet til SuzProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Brum
Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Joey77Profilbildet til engenanjaProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til JosepProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til KimmernProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til badboy1986Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til petrus1956Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til RubberkingProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Stuker\'n

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 11 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje