Profilbildet til ElviraProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til KennethR88Profilbildet til AlesioProfilbildet til kastrdProfilbildet til someboyProfilbildet til Isabella10Profilbildet til sisunorProfilbildet til xantippeProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til maler.nProfilbildet til Kate WProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Just4youProfilbildet til CharlesProfilbildet til 2hot4U
Profilbildet til ThomasassProfilbildet til davidandreProfilbildet til Andersen89Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til StianProfilbildet til angelica96Profilbildet til nord88Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til SherylProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til MusashiProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til MILFogDILF

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 5 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje