Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til EvensProfilbildet til MM77Profilbildet til TabbeProfilbildet til freezinProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til leandroProfilbildet til dia***Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til MeeowProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til NallexyProfilbildet til Cpt.NeMo
Profilbildet til xdresserProfilbildet til MolliProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Hilde79Profilbildet til testomanProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til PlatinumProfilbildet til sjømannProfilbildet til candyqueen30

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 8 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje