Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til englevingerProfilbildet til Floppa1Profilbildet til TearyProfilbildet til MariusProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til snirlenProfilbildet til ToremannProfilbildet til bakerProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til foresterProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til LissaProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til rikkeintim
Profilbildet til SnæxProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til førdeparetProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til komigje69Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Cd28Profilbildet til layllanielsProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Sir John

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 11 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje