Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til FinelineProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til .transe oslo 47
Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til KristiansenProfilbildet til EscobarProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til InsomniaProfilbildet til VildeeeProfilbildet til nelg90Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Solros72Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til ZizouProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Ole Kristian 1990

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 5 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje