Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til krsflortProfilbildet til StaaleProfilbildet til BergenoProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Joey77Profilbildet til TheReaderProfilbildet til just myselfProfilbildet til NordlandProfilbildet til GogT1971Profilbildet til SakoProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til BillProfilbildet til tr.h,photvdo
Profilbildet til MeeowProfilbildet til LangbeinProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til pytagorasProfilbildet til moss73Profilbildet til colargolProfilbildet til Leto78Profilbildet til KatherineProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til SvantepriProfilbildet til gameroslProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Alexander44Profilbildet til dogbayProfilbildet til freaky2

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 8 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje