Profilbildet til LangbeinProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til DavinciProfilbildet til RomeoProfilbildet til mizzyProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til NjordProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til ZeroProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til jonas93Profilbildet til SarlimeProfilbildet til AnetteleProfilbildet til LululuuProfilbildet til bunnyProfilbildet til Oslo27
Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til troendern93Profilbildet til love one anotherProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Hilde79Profilbildet til spruksProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til @nn@Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 8 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje