Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til JM28Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til SammiProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til BillProfilbildet til HommeProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Lill17Profilbildet til AlesioProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til godsg1Profilbildet til sisunorProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Mr.X
Profilbildet til GeiriProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til StrazoProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Sublime81Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til søker sexProfilbildet til Cato1977Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til ErogenProfilbildet til eddi1000Profilbildet til xantippe

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 8 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje