Profilbildet til sverre89Profilbildet til zethProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til slaviProfilbildet til just myselfProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til pvcloveProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til freezinProfilbildet til RJProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Erik1337Profilbildet til ThomasDes
Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til KongenProfilbildet til kmfantProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Stine1986Profilbildet til DjeimiProfilbildet til binittedal31Profilbildet til MannValdresProfilbildet til BiparProfilbildet til Nanna

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 5 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje