Profilbildet til Lars80Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til godsg1Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til BiparProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til ZizouProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til SherylProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til KjellarProfilbildet til SakoProfilbildet til Matiine123Profilbildet til gameroslProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til JimBoden
Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til jan50Profilbildet til No StringsProfilbildet til PhenrikProfilbildet til petrus1956Profilbildet til slaviProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Matiine123Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til spruksProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til nelg90Profilbildet til HardRockProfilbildet til skurk3Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Siggyzag

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 11 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje