Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til LilliMyProfilbildet til cat68Profilbildet til Leto78Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til hawe35Profilbildet til shaftyProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til NannaProfilbildet til bait69Profilbildet til KosMus
Profilbildet til EvensProfilbildet til ErogenProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til BBW28Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til LokerProfilbildet til ElleseusProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til slaviProfilbildet til Anne72Profilbildet til IntrMannProfilbildet til orphansProfilbildet til harepusen

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 5 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje