Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til latino123Profilbildet til BecksProfilbildet til regntøymannProfilbildet til hank95Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til EscobarProfilbildet til smoker;)Profilbildet til TigerProfilbildet til talkmanProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til jente2011Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til stian93Profilbildet til JiJi
Profilbildet til jens41Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til ChivasProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til *Punky*Profilbildet til krsflortProfilbildet til ElinesProfilbildet til mann oslProfilbildet til swedmanProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til AndyrjProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Reina21Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldre

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 5 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje