Profilbildet til babybooProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Androx0Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Andersen89Profilbildet til talkmanProfilbildet til LathamsProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Oslo27Profilbildet til JontassProfilbildet til OsloG21Profilbildet til troendern93Profilbildet til BiTrineProfilbildet til SingleElise
Profilbildet til slaviProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Slappen72Profilbildet til davidandreProfilbildet til Siba44Profilbildet til someboyProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til HexaProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til AvalonProfilbildet til shaftyProfilbildet til Niko9Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 8 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje