Profilbildet til talkmanProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til NjordProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Mr.XProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Modesty56Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til jannis25Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til DionysusProfilbildet til TordenspydProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Rasputin72
Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Passivg19Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til DionysusProfilbildet til stian93Profilbildet til MaykieProfilbildet til ReidarProfilbildet til Tara84Profilbildet til AlekProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til TabbeProfilbildet til runAProfilbildet til Angel4uProfilbildet til troendern93Profilbildet til Ingunn

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 11 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje