Profilbildet til **WanjaProfilbildet til MizzyProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til SvetikProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til NannaProfilbildet til SakoProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til jente2011Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Moonlight Shadow
Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til **WanjaProfilbildet til NannaProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til MizzyProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til SakoProfilbildet til SvetikProfilbildet til jente2011Profilbildet til LilleKee

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 8 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje