Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til SvetikProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til SakoProfilbildet til NannaProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til MizzyProfilbildet til **WanjaProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til LizzyProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til jente2011
Profilbildet til LizzyProfilbildet til SvetikProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til MizzyProfilbildet til jente2011Profilbildet til NannaProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til **WanjaProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Sako

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 5 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje