Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Angel4uProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til m52aProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til bby123Profilbildet til PrettyBoyFloyd
Profilbildet til moss73Profilbildet til Klara31Profilbildet til GeiriProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til pierceddickProfilbildet til nattroseProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Nic94Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til mrroyalProfilbildet til LizzyProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Tegner Kvinner

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 5 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 4 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje