Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til trond`enProfilbildet til RockDudeProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til LåtteProfilbildet til pia1975Profilbildet til MaykieProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til spruksProfilbildet til MeeowProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til BB-btm4top
Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til testomanProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til charlotee23Profilbildet til LatexleahProfilbildet til NordlandProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til CdrypaProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Lars80Profilbildet til Handyman31Profilbildet til ElyProfilbildet til stavangerjente-82

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 11 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 25 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 25 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje