Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til vekten75Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Siba44Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Solros72Profilbildet til MissProfilbildet til sølProfilbildet til jarlemannProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til SandnesMann1
Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til DorransProfilbildet til Angel84Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til DjeimiProfilbildet til LatexfunProfilbildet til harepusenProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til MrVoldProfilbildet til pitt76Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til zailoProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Bortenfor Vanilje

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 8 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 uker, 6 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje