Profilbildet til Angel4uProfilbildet til miss76Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til PSYllonProfilbildet til poffenProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til kinky667Profilbildet til XL KukkProfilbildet til krsflortProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til charlotee23Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Singel49Profilbildet til temptationProfilbildet til xtr
Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til RockDudeProfilbildet til HommeProfilbildet til hawe35Profilbildet til dia***Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til bad666boyProfilbildet til KvastenProfilbildet til SiljeProfilbildet til yanaProfilbildet til C.lop14Profilbildet til PlatinumProfilbildet til LissaProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til LizzyProfilbildet til Mandrake

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 5 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

kenneth

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje