Profilbildet til engenanjaProfilbildet til slaviProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til karolinmartin1Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til LatexmannProfilbildet til RogermadsProfilbildet til foresterProfilbildet til SussProfilbildet til pierceddickProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til coolchic101Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til nattroseProfilbildet til NinnaProfilbildet til MortenB
Profilbildet til ZizouProfilbildet til synnyProfilbildet til lovebbwProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til *Punky*Profilbildet til NannaProfilbildet til Grom87Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til SylvesterProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Stvg.mann_89

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 8 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

kenneth

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje