Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til pitt76Profilbildet til BiTrineProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til leandroProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til RubberkingProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til pvcloveProfilbildet til andy1988Profilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til SamehadaProfilbildet til binittedal31Profilbildet til JaNuSProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Dionysus
Profilbildet til superteddProfilbildet til par_30Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til gameroslProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til brollProfilbildet til CalaDorProfilbildet til AlesioProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til InsomniaProfilbildet til godsg1Profilbildet til jente2011Profilbildet til SarlimeProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til IsDronninga47

kenneth

@kenneth
aktiv 1 år, 11 måneder siden
hvor lenge er man bannet for tro? Vis
Disse profilene har besøkt kenneth:Disse profilene har kenneth besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

kenneth

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje