Profilbildet til EvensProfilbildet til TurbohønaProfilbildet til BillProfilbildet til virtuveProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til bad666boyProfilbildet til mizzyProfilbildet til GogT1971Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Rapper.1
Profilbildet til FreshnessProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Man30303Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til bby123Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til AyakachanProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til KiwienProfilbildet til NeonProfilbildet til Mr.Sensitive

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje