Profilbildet til KjellarProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til HommeProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til LokerProfilbildet til LamatryneProfilbildet til pierceddickProfilbildet til xdresserProfilbildet til carogirlProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til vanosm52Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Sørlandspar
Profilbildet til norseman9Profilbildet til ArousalProfilbildet til NannaProfilbildet til nattroseProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til ElyProfilbildet til AskimMannProfilbildet til ani5Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Crazy92Profilbildet til virtuveProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til sola50Profilbildet til 59modell
  • 1 år, 3 måneder siden

    kevin trh

    kevin trh la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 år, 3 måneder siden

    eg har blitt bannet, men tror ikke jeg har gjort noe i strid med reglene? Kan dere hjelpe meg med dette?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje