Profilbildet til just myselfProfilbildet til nattroseProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Mindy000Profilbildet til davidandreProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til RosjerProfilbildet til ani5Profilbildet til XenaProfilbildet til yanaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til moss73Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til xantippeProfilbildet til LilleKee
Profilbildet til Kate WProfilbildet til zethProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til JavhaxProfilbildet til akane21Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til bergen89Profilbildet til Joachim*Profilbildet til ArousalProfilbildet til DrulProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til NyssaProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til xtrProfilbildet til MusashiProfilbildet til Shyroxya
  • 1 år, 6 måneder siden

    kevin trh

    kevin trh la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 år, 6 måneder siden

    eg har blitt bannet, men tror ikke jeg har gjort noe i strid med reglene? Kan dere hjelpe meg med dette?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje