Profilbildet til parivestProfilbildet til PhenrikProfilbildet til ShineProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Par på camProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til NataProfilbildet til NjordProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til AngelManProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til HardRock
Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Ready4funProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til stenafoProfilbildet til NinnaProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Tony21Profilbildet til Trh1980Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Latexfun

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje