Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til parivestProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Leto78Profilbildet til SigvegalProfilbildet til mizzyProfilbildet til synnyProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til beitoProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til m52aProfilbildet til KatherineProfilbildet til talkmanProfilbildet til ElinesProfilbildet til Bjorn92
Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Grom87Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til KjellarProfilbildet til LærerenProfilbildet til trond`enProfilbildet til sluggernProfilbildet til NeonProfilbildet til bait69Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til slaviProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Supermann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje