Profilbildet til NowheremanProfilbildet til jan50Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til AskimMannProfilbildet til skurk3Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Slappen72Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Andersen89Profilbildet til MaykieProfilbildet til SEXTREFF
Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til ak00nProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Sublime81Profilbildet til freaky2Profilbildet til ElyProfilbildet til ToyenProfilbildet til JavhaxProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Androx0Profilbildet til someboyProfilbildet til shinY_Profilbildet til orro75Profilbildet til ArielProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til kenneth

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje