Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Osl38Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til halloisProfilbildet til tinaProfilbildet til BjornchProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Stine1986Profilbildet til AsveigProfilbildet til NightdiverProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til sverre89Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Mehtevas
Profilbildet til Sublime81Profilbildet til SamehadaProfilbildet til MidasProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til fintparProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Oslo27Profilbildet til gutt1981Profilbildet til latexthingProfilbildet til Ready4funProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til ShjalomProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til sola50Profilbildet til Tony21

Kimmern

@kimmy91
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kimmern:Disse profilene har Kimmern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje