Profilbildet til Roger84Profilbildet til ElyProfilbildet til VigdisProfilbildet til GoldenProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til DorransProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Joey77Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til Tony21Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til NallexyProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til carogirl
Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til vickycdProfilbildet til freaky2Profilbildet til leandroProfilbildet til NinnaProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til hawe35Profilbildet til AlesioProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Thea92Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Vanessa Storm(TV)

Kimmern

@kimmy91
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kimmern:Disse profilene har Kimmern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje