Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til slaviProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til sisunorProfilbildet til nada000Profilbildet til veilchenProfilbildet til shinY_Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til knutbrgProfilbildet til ElleseusProfilbildet til SussProfilbildet til henrkjarProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til @nn@Profilbildet til mrroyalProfilbildet til bergen89
Profilbildet til jens41Profilbildet til SammiProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til TengilProfilbildet til JaNuSProfilbildet til skurk3Profilbildet til yanaProfilbildet til NowheremanProfilbildet til RJProfilbildet til BluwProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til MortenBProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Ellensoeker

Kimmern

@kimmy91
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kimmern:Disse profilene har Kimmern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje