Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Anne72Profilbildet til RonnProfilbildet til VictorProfilbildet til mann oslProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til kmfantProfilbildet til northkickProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til KristiansenProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til StaaleProfilbildet til Marius
Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Handyman31Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til MelekProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til sexypar85Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til sjømannProfilbildet til L_K

Kimmern

@kimmy91
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Kimmern:Disse profilene har Kimmern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje