Profilbildet til JærguttenProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til afrikarProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til ChrisCProfilbildet til jannis25Profilbildet til j18elverumProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til JustinProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til TorolavProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til ballderProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Hebro
Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Lica89Profilbildet til just myselfProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til spruksProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til MedusaProfilbildet til swedmanProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til ValeriaProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til hank95Profilbildet til testoman

Kimmern

@kimmy91
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kimmern:Disse profilene har Kimmern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje