Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til røyskattaProfilbildet til jonas93Profilbildet til BiparProfilbildet til StianProfilbildet til zailoProfilbildet til MedusaProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til RogermadsProfilbildet til KaisaProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til parivestProfilbildet til miss76Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til LilliMy
Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til sanjaProfilbildet til MelekProfilbildet til KimmernProfilbildet til Fin g30Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til burndocProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til leandroProfilbildet til Angel84

Kimmern

@kimmy91
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kimmern:Disse profilene har Kimmern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje