Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til zailoProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til RJProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til mark04Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til AjscreamProfilbildet til ArconadaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til komigje69Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til svensksnubbe
Profilbildet til halloisProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til hawe35Profilbildet til freezinProfilbildet til LatexmannProfilbildet til NinnaProfilbildet til LokerProfilbildet til MaykieProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til vesle 43Profilbildet til buskerudProfilbildet til DorransProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til northkickProfilbildet til love one another

Kimmern

@kimmy91
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kimmern:Disse profilene har Kimmern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje