Profilbildet til IngegardProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til BiparProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Kate WProfilbildet til Modesty56Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til MissProfilbildet til MissMProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til fadedProfilbildet til Siba44Profilbildet til Angel84Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til i love boys
Profilbildet til HexaProfilbildet til MarwinProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til andy1988Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Joey77Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til LeticiaProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Angrybean

Kimmern

@kimmy91
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kimmern:Disse profilene har Kimmern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje