Profilbildet til Sublime81Profilbildet til NyssaProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til KvinnenProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til HazeProfilbildet til Solros72Profilbildet til ZizouProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Kalle2Profilbildet til JosepProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til monique tvProfilbildet til Mr Nilsen
Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Man30303Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Handyman40Profilbildet til RomeoProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til LululuuProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til virtuveProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til @nn@Profilbildet til GiggSProfilbildet til AzathothProfilbildet til Umbrella

Culprate

@kimmyderp
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Kååååt, fml Vis
Disse profilene har besøkt Culprate:Disse profilene har Culprate besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje