Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til xantippeProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til NataProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til SylvesterProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Svetik
Profilbildet til InsomniaProfilbildet til lauraloveProfilbildet til StianProfilbildet til bergen89Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til TheReaderProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til XenaProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ChivasProfilbildet til Tigergutten82

Culprate

@kimmyderp
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Kååååt, fml Vis
Disse profilene har besøkt Culprate:Disse profilene har Culprate besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje