Profilbildet til vickycdProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til petrus1956Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til AinaCdProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Lez 40Profilbildet til GiggSProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til kjelli77Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til jeanettek
Profilbildet til jente2011Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til CulprateProfilbildet til temptationProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til orphansProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til PlatinumProfilbildet til ZeroProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til KingRabbit

Culprate

@kimmyderp
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Kååååt, fml Vis
Disse profilene har besøkt Culprate:Disse profilene har Culprate besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje