Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til urokraakeProfilbildet til just myselfProfilbildet til ElinesProfilbildet til Klar 79Profilbildet til sverre89Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til henrkjarProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til afrikarProfilbildet til AlekProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Svantepri
Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til StianProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til LeticiaProfilbildet til fintparProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til ManimalProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til RonnProfilbildet til Bimann43Profilbildet til SvetikProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til latexthingProfilbildet til Kimmern

Culprate

@kimmyderp
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Kååååt, fml Vis
Disse profilene har besøkt Culprate:Disse profilene har Culprate besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje