Profilbildet til SvetikProfilbildet til HazeProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til TabbeProfilbildet til slaviProfilbildet til .tvliseProfilbildet til RJProfilbildet til kmfantProfilbildet til BrumProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Per SProfilbildet til BottomProfilbildet til ErogenProfilbildet til testomanProfilbildet til gutten
Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til snirlenProfilbildet til BiTrineProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til VildeeeProfilbildet til KvinnenProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til AndiiProfilbildet til BistvgProfilbildet til LåtteProfilbildet til sweettortureProfilbildet til BluwProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Tony21Profilbildet til Cpt.NeMo

Kimoglena

@kimsfs
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Kimoglena:Disse profilene har Kimoglena besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 47 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 47 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje