Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til ShineProfilbildet til Reina21Profilbildet til JavhaxProfilbildet til ShjalomProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Handyman40Profilbildet til @nn@Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til NallexyProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til yanaProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til julie
Profilbildet til Angel84Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til afrikarProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til freezinProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til CleoProfilbildet til xdresserProfilbildet til FinelineProfilbildet til Angel4u
  • 1 uke, 3 dager siden

    Kims

    Kims ble et registrert medlem 1 uke, 3 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje