Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til shinY_Profilbildet til Handyman40Profilbildet til SportoguyProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til MariusProfilbildet til C.lop14Profilbildet til someboyProfilbildet til NyssaProfilbildet til Klara31Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Slave g23Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Østfoldmann
Profilbildet til AskimMannProfilbildet til agderProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til OsloG21Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til MissProfilbildet til Niko9Profilbildet til shivaProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til CdrypaProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ToremannProfilbildet til KaisaProfilbildet til Hemne72

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje