Profilbildet til mark04Profilbildet til ReidarProfilbildet til *Punky*Profilbildet til ani5Profilbildet til HommeProfilbildet til NåProfilbildet til faithProfilbildet til ZizouProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til KWGProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Latex50Profilbildet til Molli
Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til h_frodeProfilbildet til TuttaProfilbildet til Erik1337Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til røyskattaProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Grom87Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til XL KukkProfilbildet til stuve92Profilbildet til JustinProfilbildet til NåProfilbildet til mindwto

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje