Profilbildet til virtuveProfilbildet til xdresserProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Slave g23Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til just myselfProfilbildet til AnetteleProfilbildet til KWGProfilbildet til GiggSProfilbildet til SnæxProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til eddi1000Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til petzl
Profilbildet til RixnProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til kinky667Profilbildet til jonas93Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Handyman40Profilbildet til 2KosProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til urokraakeProfilbildet til westpar76

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje