Profilbildet til LissaProfilbildet til TheMissProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til JavhaxProfilbildet til ballderProfilbildet til krsflortProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til ZeroProfilbildet til Singel49Profilbildet til mrroyalProfilbildet til norseman9Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Terje44Oslo
Profilbildet til shaftyProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til SammiProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til babybooProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til charlotee23Profilbildet til par_30Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Androx0Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til *Punky*

KineticMan75

@kineticman75
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt KineticMan75:Disse profilene har KineticMan75 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 47 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 47 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 4 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje