Profilbildet til xantippeProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ani5Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Joachim*Profilbildet til lekenergodProfilbildet til DavinciProfilbildet til kajabiProfilbildet til TabbeProfilbildet til babybooProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Niko9Profilbildet til Kaatqkk
Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til ShineProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til bergen89Profilbildet til Matiine123Profilbildet til SussProfilbildet til AngelManProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til lekenergodProfilbildet til 59modellProfilbildet til Tine cdProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Tanja609(CD/TV)

KineticMan75

@kineticman75
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt KineticMan75:Disse profilene har KineticMan75 besøkt:

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Masse

Fritekst

Trivelig kosebamse (se bilde…) på 38 søker kosejente, mellom 25-35. Kan gjerne starte med vennskap for å se hvordan ting utvikler seg, enten om det evt blir bare sengekos eller forhold. Er musiker og friluftsmann. Elsker å lage mat 😉 Glad i å lytte og gi oppmerksomhet.

Obligatoriske opplysninger

Alias

KineticMan75

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje