Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til kennethProfilbildet til miss76Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til sjømannProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Lill17Profilbildet til Man30303Profilbildet til davidandreProfilbildet til leandroProfilbildet til babybooProfilbildet til MortenBProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Romeo
Profilbildet til jeanettekProfilbildet til DonGrisProfilbildet til kennedy85Profilbildet til andy1988Profilbildet til latino123Profilbildet til CindyCDProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til bby123Profilbildet til shivaProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Klar 79Profilbildet til just myselfProfilbildet til Alexander44Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til uzi69Profilbildet til Drifter4u

KineticMan75

@kineticman75
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt KineticMan75:Disse profilene har KineticMan75 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

KineticMan75

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Masse

Fritekst

Trivelig kosebamse (se bilde…) på 38 søker kosejente, mellom 25-35. Kan gjerne starte med vennskap for å se hvordan ting utvikler seg, enten om det evt blir bare sengekos eller forhold. Er musiker og friluftsmann. Elsker å lage mat 😉 Glad i å lytte og gi oppmerksomhet.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje